Vragen? Bel +31 (0)46 437 68 28

Jamrozik Cardesign

Welkom bij Jamrozik Cardesign!

U bent momenteel op:

Over Jamrozik Cardesign


Janik Jamrozik begon bijna 32 jaar gelede een bandencentrum in Beek. Vijf jaar later kwam er een vestiging bij in Maastricht. Daarna gingen beide vestingen op in een groot nieuwe bedrijf in Beek waar het nu gevestigd is.

Janik Jamrozik werkte al twaalf jaar in het bandenvak toen hij door supermarktketen Miro - een onderdeel van Albert Heijn werd gevraagd een bandencentrum op te zetten. Het bedrijf werd gecombineerd met een wasstraat en een tankstation.

Plaats van handeling was het winkelcentrum Makado in Beek, één van de grootste winkelcentra van Limburg.
Dat ging perfect, maar na verloop van tijd wilde Miro het bandenstation en de wasstraat afstoten.
Ik heb 1978 samen met een ander overgenomen en na een jaar alleen voortgezet, omdat de onderlinge verhouding met mijn collega niet optimaal was.

Vijf jaar later openden Janik en Marian, die de administratie doet, een tweede vestiging in Maastricht en in 1997 besloten ze om een nieuwe vestiging te openen in Beek; op een steenworp afstand van de eerste vestiging en wederom bij het winkelcentrum Makado.
De beide vestigingen waren te klein.
Op de oude locatie in Beek had ik maar één brug en moest regelmatig auto's buiten opkrikken.
We combineerden dus de oude vestigingen in één nieuwe bedrijf op een centraal punt, dat tien keer groter is dan de beide oude vestigingen samen.

De toekomst Janik en Marian hebben twee zoons; Bjorn en Sven de bedoeling is dat beiden de zaak gaan overnemen.


 

Veel winkelplezier gewenst,

Team Jamrozik